Telefon: +90 542 302 80 96
E-Posta : infoepostaamosdanismanlik.com

Simge Bölükbaşı

#

Simge Bölükbaşı

Uzm. Klinik Psikolog

İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2016 yılında mezun olmuştur. Aynı üniversitede “Pedagojik Formasyon” eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nda gönüllü projelerde yer almıştır. Aynı zamanda farklı danışmanlık merkezleri ve kreşlerde staj deneyimleri olmuştur.

Mezuniyetinin ardından İstanbul Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji programında yüksek lisansını “Çocukluk Çağı Travmaları ve Disosiyatif Yaşantılar” projesi ile tamamlamıştır. 2016- 2019 yılları arasında Doğa Koleji’nde psikolog olarak görev yapmıştır. Bunun yanı sıra Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gerçekleştirilen bir projede gönüllü terapist olarak yer almıştır. Bu süreçte özel bir danışmanlık merkezinde çocuk, ergen ve ailelerle çalışmalarına devam etmiştir.

2018 yılında Filiz Çetin tarafından verilen Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi ve süpervizyonlarını tamamlamıştır.

2019 yılında Aygün Tuçe Ataş ve İlknur Efeçınar tarafından verilen “Çocuklarda Sosyal Beceri Eğitimi” programını tamamlamıştır.

2019 yılında Marshall Lyles ve Linda Homeyer tarafından verilen “İleri Seviye Kum Tepsisi Terapisi: Bağlanma ve Travma ile Çalışmak” eğitimini tamamlamıştır.

2020 yılında Hakan Ertufan tarafından verilen “Ölüm ve Yas Terapisi” eğitimini tamamlamıştır.

Dr. Neslihan Zabcı tarafından verilen “Rorschach ve CAT Testleri ile Çocuğun Ruhsal İşleyişinin Değerlendirilmesi” eğitimi halen devam etmektedir.

Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından verilen “I. ve 2. Düzey EMDR” eğitimlerini tamamlamıştır.

Prof. Dr. Ümran Korkmazlar tarafından verilen “Çocuk ve Ergenlerde EMDR I. Düzey” eğitimini tamamlamıştır.

2021 yılında Nilüfer Devecigil tarafından verilen “Deneyimsel Oyun Terapisi” eğitimini tamamlamıştır.

Nalan Saban Alak tarafından verilen “Ölüm ve Komplike Yas ve Emdr ile Müdahaleler” eğitimini tamamlamıştır.

Asena Yurtsever tarafından verilen “Emdr ile Yetişkinlerde Bağlanma Sorunları Üzerinde Çalışmak” eğitimini tamamlamıştır.

Covid 19 süresince sağlık çalışanları ve yakınını kaybedenlerle, İzmir depremi ve Sinop sel felaketinden etkilenen çocuklarla ve yetişkinlerle, EMDR- HAP kapsamında online ve sahada gönüllü destek çalışmaları yapmıştır.

EMDR derneği üyesidir.